Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

Prvi radni sastanak i podjela paketa projekta "Radim, pomažem, učim - faza III"

U petak, 27.01.2023. godine održan je prvi radni sastanka žena pripadnica ciljanih skupina i podjela potrepština za krajnje korisnike. Zaključeno je da se aktivnosti projekta odvijaju pravovremeno i u skladu s predviđenim planom aktivnosti određenim Ugovorom o dodjeli sredstava.

Podijeljene su i potrepštine za krajnje korisnike za mjesec siječanj 2023. godine, koje sadrže sredstva za čišćenje stambenog prostora i osnovne higijenske potrepštine za svakog krajnjeg korisnika. Dosadašnji rad žena pripadnica ciljnih skupina obilježila je dobra komunikacija s krajnjim korisnicima i uvažavanje njihovih potreba sukladno rasporedu rada s ciljem zadovoljavanja potreba svih korisnika.
Podsjetimo, u sklopu projekta Zaželi zaposleno je 30 žena koje svojim radom i aktivnostima pružaju potporu i podršku za 180 krajnjih korisnika u svih deset naselja Općine Jasenovac.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

ESF banner 768x268