Novljanska književnica Jasna Popović Poje predstavila knjigu pod nazivom „Izbor poezije i proze za djecu“

Ovogodišnji Mjesec hrvatske knjige koji je posvećen mladima, Narodna knjižnica i čitaonica Jasenovac obilježila je posjetom novljanske književnice Jasne Popović Poje, koja nam je predstavila svoju novu knjigu „Izbor poezije i proze za djecu“.

U suradnji sa Općinom Jasenovac i Centrom za pomoć i njegu, knjižnicu su 7.11.2022. u 11:00h posjetili učenici OŠ Jasenovac u pratnji svojih učiteljica i suradnica, umirovljenici, te književnica Jasna Popović Poje sa lektoricom Mirjanom Lončar, te urednikom i moderatorom Miroslavom Lovčaninom.

Nakon obilaska knjižnice, predstavljanje se održalo u prostoru Centra za pomoć i njegu gdje su nam gosti približili rad same književnice, predstavili njen opus, i uveli nas u svijet pjesništva. Nakon predstavljanja, književnica nas je provela kroz svoju zbirku, te djeci približila svoj svijet pjesama, kratkih priča, te haiku poezije.

Ukoliko ste propustili naše jutarnje druženje uz poeziju i prozu, pozivamo vas u našu Knjižnicu, gdje možete uz knjige novljanske književnice, uživati i dalje.

Mjesec hrvatske knjige traje od 15.listopada do 15. studenoga, te se u to vrijeme možete i besplatno učlaniti u našu knjižnicu, i ne zaboravite „Misli na sebe, čitaj!“