Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

Poziv za potpisivanje Ugovora o dodjeli učeničkih i studentskih stipendija

Pozivaju se redovni studenti i učenici srednjih škola prijavljenih na natječaj za dodjelu stipendija Općine Jasenovac za razdoblje 2024/2025. godina na potpisivanje Ugovora o stipendiranju učenika i studenata. Potpisivanje Ugovora održat će se 2. ožujka 2024. godine (subota) s početkom u 16,30 sati u Vijećnici Općine Jasenovac.

Na prijedlog Povjerenstva svim prijavljenim studentima i učenicima na natječaj dodijeliti će se stipendija. Ukupno će se dodijeliti 6 studentskih i 19 učeničkih stipendija.
Učeničke stipendije iznose 50,00 € mjesečno, a studentske 100,00 € mjesečno.

Općinska načelnica Marija Mačković potpisati će Ugovor sa korisnicima stipendije, a istim će biti regulirana prava i obveze učenika i studenata.

Lista korisnika stipendija