Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

KREATIVNE RADIONICE U VELJAČI

U sklopu projekta „Svi smo mi zajednica“ organizirane su i provedene dvije kreativne radionice u mjesecu veljači. Projekt je financiran sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Radionice su provedene u prostorijama Centar za pomoć i njegu Jasenovac s početkom u 11:00 sati. Prva radionica održana je 07. veljače 2022. godine na temu Valentinovo. Polaznici radionice izrađivali su ukrasna srca. Za radionicu su se koristili: vatelin, platno, karton, vruće ljepilo i razni ukrasi. Druga radionica održana je 23. veljače 2022. godine na kojoj su korisnici slagali oblik leptira od dugmadi različitih veličina i oblika.

Navedene kreativne radionice vodila je gospođa Irena Zlomislić koja je korisnicima projekta omogućila sve potrebne materijale za rad kako bi iskazali svoju kreativnost i maštovitost.


Radionice su se održale uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera.

gornje zaglavlje