Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

Virtualne maškare, prijavi, lajkaj i osvoji !!!

Pozivaju se svi, veliki i mali, stavite svoje maske i sudjelujte na prvim virtualnim maškarama u Jasenovcu! Nećemo dopustiti da nas epidemiološka situacija zaustavi, a i vjerujemo da nam svima treba malo veselja, mašte i šarenila u životu! Zbog toga smo odlučili da održimo maškare u ovom modernom obliku.

Virtualne maškare započinju danom objave na facebook stranici Turističke zajednice Općine Jasenovac.

Vaše radove zaprimamo u dvije kategorije:

  1. Fotografija (djeca do 15 godina)
  2. Crtež osmišljene maske (djeca do 15 godina)

U periodu od 18. do 25. veljače 2022. godine, nakon čega zatvaramo prijave i zaprimljene radove javno objavljujemo i zaprimamo vaše like-ove do 28. veljače 2022.

Fotografije maske ili crteža pošaljite u Inbox ili na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. najkasnije do 25.02.2022. do 12:00 sati.

Na vama je da PODIJELITE OBJAVU JAVNO, skupite najviše oznaka "SVIĐA MI SE" i osvojite jednu od nagrada!

Slanjem crteža ili fotografije prihvaćate navedene uvjete, te pristajete da se fotografije ili crteži objavljuju na web stranici Općine Jasenovac i facebook stranicama organizatora u svrhu promocije. Osobe se prijavljuju na vlastitu odgovornost.

Sretne dobitnike u obje kategorije objavit ćemo na našoj facebook stranici 28.02.2022. godine.

Preuzimanje nagrada biti će u prostorijama Narodne knjižnice i čitaonice Jasenovac od ponedjeljka 28.02.2022. tijekom dopodnevnih sati.