Službene internet stranice Općine Jasenovac

Općina Jasenovac
Općina Jasenovac smještena je na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Sisačko-moslavacke županije. To je nizinski prostor kontinentalne klime, okružen rijekama Trebežom, Savom, Unom i Strugom, sa svojih deset naselja smještenih na 168,5 km2.
Geografski položaj
Naselje Jasenovac udaljeno je samo 8 km od čvorišta Novska na X paneuropskom koridoru Posavske autoceste Ljubljana- Bregana- Zagreb- Lipovac.

Uspješan nastup JAK-a u Čakovcu

U subotu je Čakovec bio domaćin posljednjeg momčadskog kola Hrvatske atletske lige sjever (HALS) za mlađe kategorije.

Nastupilo je oko 300 predstavnika iz 25 klubova sjeverozapadne Hrvatske, a među njima i 15 mladih članovca JAK-a. Evo najuspješnijih - Patrik Krmpotić je bio 2. na 80pr i 4. u dalju, a Luka Horvat 5. u dalju kod mlađih kadeta.

Veronika Đilas, Lucija Bilogrević i Ljupka Šepović 6, 9. i 11. u bacanju kugle kod mlađih kadetkinja, Rafael Prelesnik sedmi na 60 i u dalju kod limača, Mia Sedlarić 8. u bacanju vortexa, Romina Gavranović deveta u skoku u dalj za limačice, štafete limačica i mlađih kadetkinja osme. "Od početka ove školske godine imamo problema sa treninzima, jer djeca iz naših škola idu u dvije smjene, dan je kraći, ne možemo u dvorane i dosta je teško organizirati treninge na pravi način. Zato sam zadovoljan rezultatima, koji su danas za većinu atletičara bili malo ispod njihovih osobnih rekorda, ali bilo je i onih koji su uspjeli postaviti svoje nove osobne rekorde.

ck1 1200x800

Ovo je za nas novi izazov, pa se svi trebamo još malo više potruditi kako bi nastavili napredovati i postizati dobre rezultate" - rekao nam je trener Šepović.

Iduće natjecanje za JAK je slijedeću subotu u Varaždinu kada mlađe kategorije imaju pojedinačno prvenstvo HALS-a.


               romina 800x1200